ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96357114 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SCORPION
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Scorpion
Scorpion - Compatibilitati
23 octombrie - 21 noiembrie

Semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), guvernat de planetele Marte (nocturn) si Pluto
Verbu1 caracteristic: "a dori"
Dominanta: ambitia
Atuuri: dinamism, independenta, capacitate de a finaliza
Piatra norocoasă: topazul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul, negru
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 3, 5
Locurile norocoase: malurile apelorScorpion-Scorpion

Legătura dintre ei este paradoxală, fie armonioasă fie distructivă. Între ei va fi o atractie deosebită, însă fiecare trebuie să-l înteleagă pe celălat pentru a ajunge la comuniune. Ambii au fortă si preocupări speciale, si ceea ce trebuie să-i apropie este faptul că nu trebuie să vadă în celălalt un adversar ci un partener.
Fiecare este dinamic si seducător, iar stabilitatea cuplului este asigurată doar prin munca de echipă.

Scorpion-Săgetător

Sunt atrasi unul de celălat pentru că au în comun spiritul de aventură si pasiunile erotice. Acestea nu îi pot ajuta să formeze un cuplu pentru că dacă Scorpionul este mai calculat, în schimb Săgetătorul este mai agresiv.
Relatia va fi excelentă dacă vor sti să învete unul de la celălalt si vor învăta să facă compromisuri.

Scorpion-Capricorn

Capacitatea ridicată de devotament, efortul sporit si vointa puternică comune la ambele zodii fac ca acesti nativi să se întelegă bine. Atitudinea rezervată si misterioasă a Capricornului îl vor atrage pe Scorpion, iar discretia acestuia îl va impresiona pe primul, relatia lor fiind una de succes cu conditia ca niciunul să nu îsi asume întâietatea.

Scorpion-Vărsător

Ambii sunt imprevizibili si capriciosi. Între ei va fi o atractie erotică fulminantă si o admiratie reciprocă. Ca diferente, Vărsătorul va fi neplăcut surprins de tendintele posesive si dominatoare ale nativului Scorpion, iar acesta va fi agasat de libertinajul si egocentrismul Vărsătorului.
Fiecare are nevoie de spatiu de manifestare si de independenta asa că depinde de ei ca relatia lor să aibă un deznodământ fericit.

Scorpion-Pesti

Legătura dintre cele două semne poate fi una de lungă durată. Un impediment ar fi modalitatea de raportare la realitătile exterioare (unul optimist si exuberant, celălat melancolic si tragic). Independenta si mobilitatea Sorpionul vor fi apreciate de sensibilul Pesti, iar Scorpionul va accepta sinceritatea si nesiguranta lui.

Scorpion-Berbec

Comuniunea afectivă si sexuală dintre ei tinde spre perfectiune. Se înteleg excelent, însă fiecare va încerca să se impună. Ciondănelile por apare rapid pentru a că ambii sunt orgoliosi, si vor să aibă ultimul cuvânt.
Ambele semen sunt guvernate de Marte, deci fiecare este războinic, temerar si răzbătător si cu dorinta inevitabilă de a învinge.

Scorpion-Taur

Diferentele dintre ei desi par antagonice, nu diferă decât prin punctul din care privesti. Scorpionul urmăreste să-si asigure dominatia psihică asupra celorlati si să-si edifice un sistem eficace de relatii, iar Taurul să-si sporească situatia materială si privilegiile.
Pot găsi afinităti si în cadrul căminului conjugal, unde ambii urmăresc stabilitate si iubire.

Scorpion-Gemeni

Ambii sunt combativi, iar nativul din Gemeni si-a găsit un partener pe măsură în ceea ce priveste polemicile. Ironiile dintre ei sunt savuroase, fiecare neezitând să pregătească si scoată la atac invective “măgulitoare”.
Si unul si celălalt sunt oarecum dezinterasti de caracterul formal al vietii, fiind pasionati de cunoastere, Gemenii remarcându-se – poate – printr-o vagă tendintă de superficialitate.

Scorpion-Rac

Se pot completa reciproc. Fiecare caută să găsească marea iubire, realizarea sentimentală, profesională si ascensiunea socială. Ambii sunt atrasi de inefabil si misterios. Excesul de sensibilitate va fi tolerat de Scorpion, iar tendinta dominatoare a acestuia va fi abil acceptată de Rac.
Scorpioul se poate impune si prin inventivitate sau mobilitate.

Scorpion-Leu

Nu sunt sanse mari pentru ca cele două semne să formeze un cuplu. Leul este mai extrovertit decât Scorpionul si nu va sesiza pasiunea pentru ascuns si subtilitatea acestuia. Desi sunt compatibili sexual, gelozia si ranchiuna Scorpionului îl vor dezgusta pe Leu, iar atunci când acesta nu se poate impune va avea accese de orgoliu si ironie.

Scorpion-Fecioară

Desi ambele sunt semne analitice, care diseacă si scormonesc, Scorpionul va acorda o atentie specială erotismului, iar frenezia si exuberanta sa n-o vor sensibiliza pe rezervata Fecioară. Criticismul acesteia îl poate exaspera pe nativul zodiei prezente, însă fiecare va aprecia calitătile celuilat.
Ambii nativi se vor simti atrasi unul de celălalt, însă răceala si caracterul introvertit al Fecioarei îl pot îndepărta pe temperamentalul Scorpion.

Scorpion-Balanta

Sunt diferiti, iar Scorpionul va avea de învătat de la abila si diplomata Balanta o nouă tehnică de luptă. Se prefigurează o bună colaborare pe plan intelectual, iar relatia lor va avea succes dacă Balanta se va simti atrasă de el.
Trebuie să fie prevăzător pentru că desi Balanta este tolerantă, nu apreciază mai mult decât echilibrul său interior, fidelitatea conjugală si trăinicia mariajului.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1768 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.