ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96187314 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SCORPION
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Scorpion
Scorpion - Ipostaze
23 octombrie - 21 noiembrie

Semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), guvernat de planetele Marte (nocturn) si Pluto
Verbu1 caracteristic: "a dori"
Dominanta: ambitia
Atuuri: dinamism, independenta, capacitate de a finaliza
Piatra norocoasă: topazul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul, negru
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 3, 5
Locurile norocoase: malurile apelorBarbatul din zodia Scorpion

Reprezintă un magnet pentru femei pentru că impresionează prin virilitatea si prin constitutia sa atletică. Urmăreste să găsească o parteneră pe care să o domine. Actionează instinctiv si se comportă autoritar, fiind exuberant si mândru. Scorpionul este cel mai posesiv semn zodiacal, iar o relatie cu el este pasionantă. Li se reprosează marjele extreme între care se miscă, fiind când protectori, fermecători, onesti, generosi, întelegători si sinceri, când violenti, egoisti, răzbunători, orgoliosi si de o gelozie feroce.
Vrea să găsească o consoartă pe care supună si s-o plămădească din nou după propriul model, singurul scop al vietii ei fiind acela de a i se dărui si de a-l sluji. Cea pe care o vânează, trebuie să aibă forte similare cu ale lui pentru ca victoria să fie pe deplin savurată. Chiar dacă este amorezat se poate comporta tiranic, iar partenera sa poate fi derutată de alternarea dintre accesele sale, fie de romantism si pasiune, fie de răceală si indiferentă.
Este sigur pe sine iar potenta sa este apreciabilă. Are o imaginatie erotică debordantă. Desi îsi contrariază partenera prin schimbările sale comportamentale, prin caracterul misterios al vietii sale si prin modul său curios de a fi, si desi aceasta se va adapta greu la cerintele sale, când îl va descoperi va remarca loialitatea si dăruirea sa, sensibilitatea si interesul ardent pentru ea. Este atasat de cămin si de valorile familiale, însă pretinde libertatea sa pentru a-si permite mici escapade si extravagante. Îi place tot ceea ce este neconventional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă este conformismul.
Până la mariaj, nu scapă nici o aventură sau vreun flirt. Caută să înteleagă natura intimă a femeilor, si va face totul pentru ca acestea să fie satisfăcute. Nu se dă în lături de la aventuri si de la chestii neformale. Este libertin si va zbura dintr-o relatie în alta, în căutarea iubirii vieti sale. Nimeni nu este stăpânul său si îsi protejează cu fermitate intimitatea. Stârneste pasiuni pe care nu le poate controla. Nu neapărat pentru că este usuratic, ci pentru că stie că nu se poate dărui într-un totul decât alesei inimii sale. Poate fi deopotrivă amant, prieten, sfătuitor si tată. Este vivace, volubil si expansiv, însă si instabil sau inconsecvent.
Îsi va creste cu autoritate copii, pe care va încerca să-i determine să aibă un caracter puternic. Doar în calitate parentală va opta pentru un parteneriat cu copiii săi, pentru dezvoltarea unei personalităti armonioase.

Femeia din zodia Scorpion

Apartinând celui mai senzual semn al zodiacului, femeia-Scorpion este pasională. Este genul de femeie care nu este sedusă ci seducătoare. Are o personalitate foarte puternică si are numeroase ambitii personale. Cariera ei implică de cele mai multe ori un grad de duritate, care este în concordantă cu temperamentul lor. Munceste din greu si nu se menaja atunci când e vorba de relizarea unei lucrări importante. Temperamentală si sentimentală, deschisă si fără prea multe complexe, se străduieste să fie mereu în centrul atentiei. Are un farmec aparte pe care stie să-l pună întotdeuna în valoare. Este o femeie energică, de aici adoptarea unor tendinte masculinizante. Stie foarte bine ce vrea si îsi urmareste cu tenacitate interesele si scopurile.
Are mare priză la bărbati si se va avânta în flirturi, nu nepărat pentru a se împlini si pentru a fi iubită, ci pentru vrea să domine si să nu fie dominată. Poate si pentru că este si o modalitate de a-si apăra independenta si intimitatea. Este orgolioasă, sigură pe sine si doreste întotdeauna să aibă ultimul cuvânt. Îsi va atrage multe gelozii si invidii feminine. Nu o interesează care sunt reputatiile bărbatilor, iar dacă va pune ochii pe cineva nu se va lăsa până nu avea o aventură cu acesta.
Dinamică si dominatoare, nu va opta decât pentru un tip special de relatie, partenerul ei trebuind să fie curajos si puternic, care să o sustină si să-i accepte independenta, pe care să-l influenteze într-o măsura importantă. Ceea ce vrea de la un bărbat este ca acesta să fie bine dotat intelectual si fizic, si nu va ezita să i se dăruiască cu frenezie. Impulsivă si exuberantă, va fi nefericită dacă bărbatul său o va trata cu brutalitate sau va avea accese de lasitate. Dacă acest tratament va continua nu va ezita să se revolte, iar dacă se va prelungi îsi va părăsi partenerul. Poate trece si prin puseuri de nefericire sau de depresie, însă nu se va complace în această stare ci va căuta să găsească pe cineva care s-o împlinească.
Desi este interesată de ascensiunea profesională (prin care îsi poate suporta cele mai multe cheltuieli), ea poate fi o parteneră ideală pentru mariaj. Va pune întotdeauna piciorul în prag, deci are nevoie de bărbat care să-i poată tine piept. În ceea ce priveste copiii, îi va creste cu afectivitate si va încerca să le imprime propria conceptie despre viată. Cum însă este o fire libertină, nu îsi va consacra tot timpul educării lor, căci este bine ca fiecare să aibă propriul spatiu.

Copilul din zodia Scorpion

Au o mare putere de intuitie si de analiză, care îi va mira si si îi va impresiona în mod plăcut pe părintii săi. Curios si plin de energie, se avânta la vârsta necesară în “misiuni” de explorare si se va cufunda în lectură. Este interesat de profunzimea lucrurilor, deci analiza asupra naturii va fi incisivă.
Constiincios si inteligent, va fi un elev silitor. Nu trebuie să fie pedepsit prin metode severe, ci mai degrabă sfătuit si îndrumat. Sunt foarte dotati pentru studiu si sunt constienti de propriile avantaje. Se apleacă cu interes asupra diverselor pasiuni, si trag adeseori concluzii corecte, surprinzător de mature pentru vârsta sa. Îsi afirmă personalitatea si se încăpătânează să-si sustină propriul punct de vedere, chiar dacă uneori stiu că nu are dreptate. Nu acceptă ca spatiul său intim să fie agresat. Părintii vor constata că le e foarte greu să-l strunească, si este recomandabil să fie tratat cu delicatete. Îsi va descoperi singur din timp propriile înclinatii si va sti să opereze selectiv în alegerile sale.

Seful din zodia Scorpion

Acestă pozitie este nimerită pentru nativul Scorpion, pentru că temperamentul său de învingător îl va determina întotdeuna să lupte pentru a se situa pentru o pozitie cât mai înaltă. Este inteligent si persuasiv, decis si exigent, iar capacitatea sa ridicată de muncă îl vor ajuta să sträbată toate pistele pentru a-si atinge scopurile. Ca si Racul, este preocupat de bunăstarea materială, iar dacă este co-interesat în diverse initiative va lupta din răsputeri pentru a confirma încrederea acordată si pentru a-si asigura succesul.
Este dinamic si tenace, iar reputatia este unul din lucrurile la care tine cel mai mult. Cunoaste în detaliu punctele vulnerabile si forte ale institutiei unde lucrează, fiind abil pentru a sesiza potentialitătile fiecărui departament, cât si ale fiecărei persoane. Crede că succesul poate fi asigurat numai prin muncă de echipă, de aceea va căuta să stie care sunt intuitiile si performantele fiecărui muncitor. În ceea ce priveste negocierile, Scorpionul adoptă un stil elaborat, de analiză consistentă a fiecărei oportunităti. Propunerile hazardate si concuziile eronate îl agasează, iar subalternii lui care s-au lansat în astfel de initiative trebuie să se astepte la mustrări din partea lui. În relatiile cu colaboratorii săi este autoritar, inspirând respect prin tinuta si comportamentul său. Concluziile pe care le formulează sunt adesea juste, iar ideile sale sunt eficace. Încearcă să-I convingă pe oameni că gândeste mai profund decât ei, iar competenta sa este unanim recunoscută. Stările sale fluctuante si metodele sale de lucru pot fi contestabile însă experienta îsi va spune cuvântul, iar slăbiciunile temporare se recomandă a nu fi comentate. Chiar dacă nativii acestei zodii pot oscila între extreme, ceea ce impune este pasiunea pentru precizie si disciplină.
Apreciază fidelitatea, sinceritatea si seriozitatea, iar cel care va călca gresit va putea să simtă pe propria lui piele zeflemeaua si batjocura, pe care Scorpionul o are pregătită pentru astfel de situatii. Poate fi caracterizat drept rigid, însă motivatiile pe care foloseste în orice discutie sunt solide si abile. Priveste cu circumspectie orice politete si caracterizare măgulitoare, chiar dacă acestea îl fac să fie binedispus.
Are o dorintă irezistibilă de a se impune si de a-si asuma riscuri, fiind dependent de principalele roluri. Va pune mare accent pe ajutorul si ideile subalternilor, chiar dacă uneori are probleme în a le recunoaste întâietatea profesională.
Ambitia si capacitatea de a duce la final ceea ce si-a propus îl fac pe Scorpion să se remarce. Meticulos, perfectionist si bun organizator, cu o bună perceptie a realitătii si cu spirit intuitiv se va putea impune în numeroase domenii: medicină (chirurg, stomatolog, neurolog sau psihiatru), politie (investigator), transporturi (sofer, pilot, marinar), drept (avocat, procuror) etc.

Subalternul din zodia Scorpion

Nu se simte confortabil în această pozitie, însă este omul în care se poate pună baza. Datorită tendintelor sale ascensioniste va căuta să se facă necesar si să devină un foarte bun profesionist. Nu acceptă conditia de subordonat pentru că este greu adaptabil unui sistem, spiritul său liber nefiind interesat de îngrădiri. Va încerca să se facă remarcat, atât prin solicitudine – este capabil să se dedice serviciului – cât si prin capacitatea sa de a răzbate.
Va consuma nervi si energie pentru a se impune si pentru a se achita rezonabil de sarcinile încredintate.
Nu îsi va face publică frustrarea si nici nu-si va trâmbita aspiratiile, pentru că este omul care tace si face. Gradul ridicat de competentă si constiinciozitatea sa îl vor recomanda, iar scopurile sale se vor modifica cu cât pozitia sa profesională va fi mai importantă. Îsi urmăreste cu prudentă si tenacitate propriile interese, motiv pentru care îsi poate atrage critici din partea colegilor, si va tinti să-si confectioneze un sistem de relatii care să-l propulseze. Este un camarad necesar, poate nu chiar foarte iubit, însă va răspunde ferm la solicitările ierahiei. Este carierist si nu îsi găseste linistea interioară până când nu va ajunge într-un post cu responsabilitate si cu putere de decizie. O calitate importantă o reprezintă ingeniozitatea de care dă dovadă în orice situatie.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1768 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.