ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96187534 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SCORPION
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Scorpion
Scorpion - Zodia pe zile
23 octombrie - 21 noiembrie

Semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), guvernat de planetele Marte (nocturn) si Pluto
Verbu1 caracteristic: "a dori"
Dominanta: ambitia
Atuuri: dinamism, independenta, capacitate de a finaliza
Piatra norocoasă: topazul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul, negru
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 3, 5
Locurile norocoase: malurile apelor
Primul decan ( 24 0ctombrie - 2 noiembrie )

Rezervat, metodic si elegant, va avea unele greutăti a a se cunoaste pe sine si a se impune. Va fi fluctuant în aspiratii si sentimente, în legături si amicitii. Nu se poate decide ce traseu să alegă si ce metode să utilizeze. Tocmai aceste nesigurante îi poate face să fie în acelasi timp un luptător înnăscut, mândru si plin de orgoliu. Are un simt dezvoltat al datoriei si poate fi uneori, egocentric.


24 octombrie: Calculat si meticulos, poate deranja prin pasiunea sa pentru ordine. Aceasi pasiune nu se regăseste si în plan sentimental, oscilând îndelung pentru găsirea unui confident.

25 octombrie: Are nevoie de sustinerea si suportul celorlalti pentr a-si asigura echilibrul intim. Ceea ce-l poate propulsa este flerul său si dorinta de a duce la final ceea ce a început.

26 octombrie: Visător si melancolic, are tendinta de a fugi de realitate. Va suferi esecuri în mod frecvent, însă nu se poate spune că nu e consecvent.

27 octombrie: Desi vede clar toate aspectele unei probleme, va evita să tragă o concluzie. Nu este foarte perseverent în actiunile sale. Indecis si nestatornic.

28 octombrie: Performantele sale se bazează pe un efort sustinut, pe inventivitatea si de dinamismul său. Succesul va surveni târziu dar atunci va fi pe deplin constientizat iar inteligenta peste medie.

29 octombrie: Foarte productiv în lărgirea patrimonial lui material. Este deschis si comunicativ, calităti care îi pot conferi un prestigiu stabil. Autoritatea sa nu va fi contestată.

30 octombrie: Polivalent si constiincios, urmăreste să finalizeze orice idee productivă. Tenace si activ, va sti să profite de oportunitătile ce pot apărea la un moment dat.

31 octombrie: Prea idealist, va împărtăsi camarazilor săi toate initiativele sale. Va fi profund dezamăgit când unii dintre ei le vor pune în practică si nu îi vor recunoaste că el este autorul.

1 noiembrie: Se aprinde repede si se stinge la fel de repede. Tine întotdeauna să răspundă provocărilor si injuriilor aduse lui de ceilalti. Aceste dispute îl pot marca, pentru că în fond tine la demnitate si la onestitate.

2 noiembrie: Are tendinta de a-si sustine punctul de vedere până în pânzele albe, chiar dacă aceasta nu-l ajută în viata de zi cu zi. De obicei nu poate rămâne obiectiv fată de performantele apropiatilor săi.


A1 doilea decan ( 3 noiembrie - 12 noiembrie )

Se bazează pe propriul instinct, este un bun profesionist, temerar si greu de contrazis, nu se va lăsa până nu va realiza ceea ce si-a propus. Este dur si eficace, iar stilul său polemic si ironic, poate produce mai multe neplăceri decât si-ar fi închipuit. Este constient de avantajele sale si nu vrea să recunoască că a gresit. Perseverent, realist si responsabil, poate avea succese din punct de vedere financiar mai mari decât alti nativi din această zodie.


3 noiembrie: Poate că precautiile pe care si le ia sunt numeroase, însă generozitatea sa este largă. Ar trebui să fie mai circumspect cu oamenii care îl înconjoară, pentru că unii dintre ei ar putea să-l lucreze pe la spate.

4 noiembrie: Este onest si pretinde fidelitate. Abil, diplomat si transant, este foarte exigent în cee ce priveste calitatea oamenilor care-l înconjoară. Nu apreciază loviturile sub centură si se dezlăntuie plin de temperament atunci când se simte provocat.

5 noiembrie: Nu-si dă seama de faptul că desi vorbeste cu oamenii, nu le comunică aprope nimic. Paradoxal, sinceritatea sa poate cam brutală, va fi apreciată ca dispretuitoare de către ceilalti.

6 noiembrie: Îsi poate supăra familia prin felul lui de a fi foarte zgârcit. Inflexibil si prea exigent cu altii, va trebui să renunte la spiritul său antreprenorial, de a se folosi de bunurile altora si de a renunta la tendinta cămătărească.

7 noiembrie: Gândeste pozitiv si este întodeauna amator de provocări. Este încrezător în propriile puteri si stie cum să-si canalizeze efortul pentru a se face apreciat si recunoscut.

8 noiembrie: Spirit inventiv si înclinat spre lucruri practice. Nativul are excelente aptitudini organizatorice, este foarte popular iar altruismul său este deosebit de apreciat de cunoscutii săi.

9 noiembrie: Onest, tenace si modest, are tendinta de munci din răsputeri pentru pentru a se realiza pe plan profesional. Este interiorizat si nu se amestecă cu majoritatea, însă se poate simti frustrat dacă nu reuseste să găsească răspunsuri la întrebările sale.

10 noiembrie: Are o fire impulsivă si o viată frământată. Drumul în viată îi va fi presărat cu numeroase obstacole, pe unele ridicându-si-le singur prin comportamentul său agresiv si limbajul colorat.

11 noiembrie: Echilibrat si muncitor, se va zbate pentru asigurarea confortului personal. Nu îi place hazardul si are o pasiune deosebită pentru viata de familie, care îi si recompensează efortul depus.

12 noiembrie: Neîncrezător si pesimist, are tendinta de izolare si de închidere în sine, aceste manifestări putând avea consecinte grave asupra vietii sale. Nu stie să-si exploateze resursele fizice sau intelectuale.


Al treilea decan ( 13 noiembrie - 21 noiembrie )

Precis, ordonat si hotărât, este plin de initiativă. Nativii născuti în această perioadă sunt încrezători în propriile forte, îsi cunosc bine propria valoare si au un talent extraordinarde a obtine ceea ce si-au propus. Sunt constienti de valoarea muncii depuse de ei, oferă servicii de bună-calitate dar si costisitoare. Dinn această cauză pot avea discutii aprinse cu sefii, care recunosc valoarea lor însă le contestă emfatismul lor si care încearcă să-i tempereze pentru a a asigura un climat constructiv de muncă. Uneori sunt prea plini de ei, îngâmfati si orgoliosi.


13 noiembrie: Îndrăznet si aventuros, este pasionat de expeditii pline de neprevăzut. Dacă nu are mijloacele necesare efectuării unei astfel de călători, nu va dispera ci va fi consecvent în alcătuirea planurilor si a procurării fondurilor.

14 noiembrie: Este un tip rezervat si misterios În dragoste este fidel, iubeste cu pasiune, iar partenera sa se va bucura de o atentie deosebită. Are un suflet nobil si este omul pe al cărui umăr se poate plânge.

15 noiembrie: Este un tip jovial si exercită o mare putere de seductie. Comunică foarte bine cu oamenii apartinând diverselor categoriilor sociale. Nu-I plac discutiile în contradictoriu si nici conflictele, pe care stie să le evite prin diplomatia sa.

16 noiembrie: Plin de vitalitate, este colaboratorul supus care îsi cunoaste foarte bine interesul. Îsi sutine si ajută colegii, si nu poartă pică nici chiar persoanelor care i-au adus prejudicii.

17 noiembrie: Este inteligent si creativ si stie cum să se pună în valoare. Luptător si dornic de confruntări, autodidact, citeste si studiază pentru a-si lărgi universul de cunoastere.

18 noiembrie: Îi place să studieze oamenii si să le cunoască punctele slabe pentru a le folosi în atingerea propriilor scopuri. Este foarte ancorat în realitate si urmăreste să acceadă pe plan profesional si social, indiferent de metode.

1 9 noiembrie: Este idealist, îi place să viseze cu ochii deschisi. Rezervat si nostalgic, nu caută să se integreze într-un grup. Eforturile pe care le depune în realizarea unor proiecte vor fi răsplătite în cele din urmă.

20 noiembrie: Acest nativ se zbate foarte eficient atunci când este stimulat, iar munca sa este recompensată corespunzător. Chiar dacă pare strict interesat de success si stabilitate financiară, este generos si nu vrea decât să-si satisfacă capriciile personale.

21 noiembrie: Practic, realist, experimentat si decis, se simte responsabil fată de institutia unde lucrează, fată de familie si de apropiati. Este onest, echilibrat si este înzestra cu o gândire clară.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1768 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.