ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 96187523 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
SCORPION
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Scorpion
Scorpion - Zodia
23 octombrie - 21 noiembrie

Semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), guvernat de planetele Marte (nocturn) si Pluto
Verbu1 caracteristic: "a dori"
Dominanta: ambitia
Atuuri: dinamism, independenta, capacitate de a finaliza
Piatra norocoasă: topazul
Metal: fierul
Culoarea norocoasă: rosul, negru
Ziua norocoasă: marti
Cifre norocoase: 3, 5
Locurile norocoase: malurile apelor
Este guvernat de Pluto (zeul misterelor, al subteranelor) si de Marte (zeul războiului), deci personalitatea sa va fi marcată de o latură învăluitoare, ezoterică, ascunsă, si de una victorioasă, acerbă, dinamică, luptătoare. Este tenace si va astepta momentele prielnice pentru atac. Nu este de interesat de a acumula valori materiale ci de a-si face relatii care îi pot aduce confortul dorit. Doreste si reuseste să relationeze cu oamenii, pentru că, în opinia lui, ei sunt cu adevărat importanti si cei pe care te poti baza atunci când ai nevoie. Este interesant si vast, fiind greu de cuprins si înteles. Analizează cu trăinicie fiecare context si fiecare miscare, pentru a face următorul pas. Chiar dacă se află într-o situatie jalnică nu se lasă coplesit de aceasta, ci asa cum coada Scorpionului se reface după ce a fost pierdută, asa si nativul are tăria de a reveni. Iar dacă nu pare suficient de ambitios, este pentru că, de-a lungul vietii, va constata că poate dobândi orice, fără prea mare efort. Ceea ce-i caracterizează pe nativii acestei zodii este tendinta de introspectie a interiorului celorlati, analiza psihologică a individului. Nu se multumesc să cunoască suprafata, superficialul ci vor fi preocupati de profund, de ascuns, de misterios.

Sunt interesati de latura emotivă si sentimentală a persoanei, de maniera în care aceasta vede si reactionează în contexte diferite. Este considerat simbolul sexualitătii si al mortii. Nu renuntă usor la caracterizarea situatiilor, ci vor căuta să fie onesti si obiectivi, fiind preocupati de latura de dreptate a vietii.
Punctele lui forte sunt vointa si perseverenta. Scorpionul reprezintă Forta si deci nu se va da în lături de la escamontarea greutătilor. Va căuta să-si simplifice munca, pentru a-si atinge într-un timp cât mai scurt telurile propuse. Apropiatii săi vor fi nedumeriti dacă vor încerca să descifreze intentiile Scorpionului, pentru că acesta si le camuflează cu dibăcie.

Opusul Scorpionului este Taurul, amândoi fiind caracterizati de tendinte dominatoare. În timp ce Taurul este preocupat de agonisirea si dobândirea a numeroase psesiuni, Scorpionul este interesat de controlul oamenilor cu care vine în contact si de care are nevoie. Dominatia lui Marte se exercită si asupra Berbecului, care va fi tot timpul la înaintare pe când Scorpioanul este strategul.
Are un impresionat spirit de initiativă, un fond pozitiv si un trend ascendent. Nu-i place să fie la mâna altora, ci va căuta să se impună pentru a-si asigura independenta. Datorită caracterului său temerar, poate ajunge unde îsi propune. Este încăpătânat si nu se lasă până nu duce la bun-sfârsit ceea ce vrea. Poate avea accente de melancolie, însă are puterea pentru a le depăsi.
Decis, tenace si agresiv se implică în ceea ce-l pasionează. Stie să-si ascundă adevăratele intentii si este un polemist e temut. Nu va uita cu usurintă prejudiciile aduse, si va astepta momentul când să răspundă neprietenilor săi. Are un psihic solid si o capacitate sporită de regenerare, după un esec sau o experientă nefastă.

Prietenos, entuziast si popular vrea să-si trăiască intens viata. Nu are pretentia ca ceilalti să-l înteleagă si poate riposta violent dacă este admonestat.
Este dur si studiază feluritele fatete ale adevărului. Echidistant si obiectiv, va privi realitatea cu detasare, fapt pentru care va fi apreciat. Desi pare retras, se exteriorizează fără probleme iar conversatia cu el este agreabilă.
Ca semn de Apă, Scorpionul este caracterizat si de sensibilitate. Trăieste intens viata si stie să interpreteze si să înteleagă valoarea sentimentală a fiecărei persone cu care vine în contact. Datorită laturii înclinată spre misterios dar, în acelasi timp, si realiste, nativul va sesiza întotdeauna ceea ce gravitează si se desfăsoară în jurul lui. Poate usor însă să-si supradimensioneze calitătile, devenind astfel foarte mândru de sine si orgolios.

Nu refuză aprecierile pozitive, însă aceste îi pot modifica propria părere despre sine. Se lansează în aventuri de orice gen, fie si ele amoroase, pentru că vrea să afle caracterul si pasiunile genului opus. Inteligenta lui filtrează emotiile, dar nu le analizează si nici nu le critică, ci doar se miră si încearcă să le înteleagă. Este un colectionar, însă unul deosebit, care vrea să surprindă, să imortalizeze si să expună frumusetea ascunsă a indivizilor. Fată de Balantă, care este blajină si romantică, nativul din Scorpion tinde să fie posesorul minunătiilor pentru a le contempla în singurătate.
Caracterul său temerar si combativ, îl va determina să-si asume responsabilităti dar să si să profite de oportunităti. Îsi împărtăseste frustările, succesele si experientele, încercând să fie un bun sfătuitor. Simte nevoia să fie respectat si apreciat si va specula cu abilitate farmecul să personal. Se poate însă manifesta si ironic si nepoliticos, autoritar, perfid si răzbunător, motiv pentru care prestigiul său va avea de suferit.

Are o prezentă agreabilă si fermecătoare iar compania sa este urmărită în toate ipostazele. Tinde să-si acorde o prea mare importantă în fata partenerului său iar calitătile sale nu sunt întotdeauna cele care pretinde că le are. Îsi poate atrage, pe bună-dreptate, reprosuri pentru că prin zeflemeaua de care este capabil va răni pe cei care-l simpatizează. Iubeste libertatea de miscare si de actiune, ripostând cu brutalitate la constrângerile de orice fel. Din cauza suspiciunii, geloziei adesea nejustificate si al libertismului pe care-l invocă va avea discutii înflăcărate cu partenerul său.
Pretinde reciprocitate în relatiile cu ceilalti si vrea să primească la fel de mult cât oferă el. Conservator, în mare parte, nu îsi reprimă pasiunile: îi plac expeditiile, sporturile, sau extavagantele. Pentru că este atras de potentialul pozitiv al fiecărui, nu va insista pe accidentele sau esecurile vietii. Este atras de întelepciune. Îsi iubeste familia si are nevoie de suportul ei dar nu ezită si nu evită escapadele.
Ceea ce impresionează la chipul acestui nativ este proeminenta nasului său care îi conferă un aspect interesant si atrăgător. Nu are o statură foarte înaltă, însă are un corp bine proportionat. Dinamismul si forta sa interioară pot fi sesizate în mobilitatea globilor săi oculari. Culoarea pielii este maronie, iar ochii de culoare închisă, sunt pătrunzătoari si pot chestiona cu usurinta, din priviri, pe oricine.

Tonul cu care se adresează persoanelor cu care vine în contact este foarte nuantat, fiind fie blajin si unduitor atunci când flirtează, fie penetrant si distins atunci când vrea să-si exteriorizeze forta sa interioară, precum si pentru a-si impune punctul de vedere. Desi nu suferă de limbarnită, are o capacitate ridicată de persuasiune.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2021
Anul Bivolului de Metal
vegis.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1768 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.