ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 92438617 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
TAUR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Taur
Taur - Compatibilitati
21 aprilie - 20 mai

Semn de pământ fix, feminin (introvertit), guvernat de planeta Venus
Verbu1 caracteristic: "a avea"
Dominanta: vointa
Atuuri: încrederea în sine însusi si tenacitatea
Piatra norocoasă: safirul
Metal:
Culoarea norocoasă: albastru, maro-ul
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 1, 9
Locurile norocoase: orase mici de provincie
Taur-Taur

Modul aproape identic în care văd lumea nativii face ca legătura sa fie aproape o reusită. Un punct comun care le sustine relatia este talentul artistic, sensibilitatea si inclinatia spre frumos. Dacă simt că lumea este împotriva lor se sustin reciproc si se pare că alianta lor are succes datorită perseverentei si încăpătânării celor doi Tauri.

Taur-Gemeni

Diferentele prea mari dintre cei doi sunt imposibil de reconciliat: Taurul este prea zgârcit pentru risipitorul si instabilul Geamăn. Pe plan profesional este posibil ca Gemenii să aprecieze tenacitatea Taurului iar acesta din urmă energia risipită de Gemenii în actiunile lor, dar legătura va esua foarte curând.

Taur-Rac

Au mari sanse de a duce o viată linistită împreună. Amândoi sunt două semne zodiacale atasate de valorile familiale, dau dovadă de prudentă si nevoie de stabilitate si echilibru. Atât Racul cât si Taurul sunt calzi, sensibili si romantici si între ei va exista de la început un sentiment de afectiune.

Taur-Leu

Chiar dacă la început, între ei există o mare atractie fizică o relatie solidă nu se poate baza doar pe acest aspect si realizează că sunt mult prea diferiti: pe Taur îl deranjează dorinta Leului de a fi mereu în centrul atentiei iar pe Leu, încăpătânarea si pasivitatea Taurului.
Pe plan sentimental relatia este plină de pasiune si este posibil să dureze.

Taur-Fecioară
Cu conditia ca fiecare să cedeze câte putin se poate ajunge la o întelegere, astfel Fecioara să renunte la atitudinea ei mereu critică si Taurul la ordinea si disciplina impusă. Cel care se va revolta în final va fi Taurul care va încerca să scape din această relatie într-un mod destul de agresiv.

Taur-Balantă

Ca semne zodiacale guvernate de aceeasi planetă Venus se completează reciproc. Cu toate că au multe calităti si defecte care îi apropie ajung deseori la conflicte pentru că Taurul nu poate întelege crizele de depresie caracteristice Balantei, iar aceasta îl consideră prea infatuat si prea încăpătânat. Dacă dau dovadă de diplomatie este posibil ca relatia dintre ei să decurgă sub bune auspicii.

Taur-Scorpion

De obicei, între ei există o puternică atractie fizică, pe care nici măcar nu încearcă să o nege, dar firi posesive cum sunt ambii, în relatia lor apare, treptat-treptat, gelozia. Se admiră si se completează unul pe celălalt, căci Taurul are nevoie de sensibilitatea Scorpionului, iar acesta de o motivatie pentru a munci la fel de mult ca si Taurul.

Taur-Săgetător

Desi la început li se pare că au ceva în comun descoperă ulterior că de fapt se detestă reciproc. Taurul este plin de principii, în timp ce Săgetătorul, dornic să-si păstreze libertatea, se va plictisi de accesele de gelozie ale posesivului Taur si de libertinajul afisat de acesta ca răzbunare.

Taur-Capricorn

Pe plan profesional se potrivesc foarte bine si pot face afaceri profitabile pentru ambele părti. Si pe plan sentimental se prefigurează o relatie caldă pentru că sub aparenta de persoană rece si indiferentă, Capricornul este ca si Taurul un romantic plin de tandrete.

Taur-Vărsător

Au ca trăsătură comună încăpătânarea dar acest lucru în loc să-i apropie mai mult îi desparte. Neîntelegerile dintre ei provin din caracterele profund diferite pe care le au fiecare: în timp ce Vărsătorul este plin de spontaneitate, bine dispus, Taurul este întotdeauna calculat si prudent în tot ceea ce întreprinde si în plus nu este dispus să cedeze în fata nimănui.

Taur-Pesti

Ca puncte slabe ale legăturii celor doi ar fi lipsa de comunicare dar Pestii îsi dau seama că au nevoie de siguranta si calmul Taurului, în timp ce acesta îsi doreste sensibilitatea Pestilor, iar faptul că ambele zodii iubesc copii îi apropie si mai mult.

Taur-Berbec

Impulsivitatea Berbecului se izbeste de calmul si pasivitatea Taurului si în cazul acesta s-ar putea să iasă scântei. Dacă ambii ar încerca să ajungă la o întelegere si să-si tolereze reciproc manifestările poate că ar fi posibilă o convietuire împreună.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1830 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.