ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 92438595 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
TAUR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Taur
Taur - Ipostaze
21 aprilie - 20 mai

Semn de pământ fix, feminin (introvertit), guvernat de planeta Venus
Verbu1 caracteristic: "a avea"
Dominanta: vointa
Atuuri: încrederea în sine însusi si tenacitatea
Piatra norocoasă: safirul
Metal:
Culoarea norocoasă: albastru, maro-ul
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 1, 9
Locurile norocoase: orase mici de provincie
Barbatul din zodia Taur

Este unul dintre putinii cavaleri rămasi în viată. Prin galanteria, tandretea si politetea de care dă dovadă atrage ca un magnet femeile. Îi place să la satisfacă acestora cele mai mici capricii doar din dorinta de a le vedea fericite. Foarte atent cu familia si cu copiii pe care îi adoră si cu care încearcă să retrăiască momentele copilăriei. Nu este un părinte autoritar, dar dacă a ajuns la concluzia că o anume profesie s-ar potrivi copilului său, va face tot posibilul să-l îndrepte în directia aleasă de el.
Poate părea sotul ideal cu conditia să stie să-si ascundă micile escapade amoroase.

Femeia din zodia Taur

Bărbatii o găsesc irezistibilă, iar ea este constientă de acest lucru. La prima vedere pare o fiintă blândă si supusă, dar în casă ea este adevărata stăpână. Îi place să se ocupe de redecorarea interiorului pentru ca totul să fie în ordine si să se simtă într-adevăr ca acasă. Pe plan afectiv se maturizează mai greu si este foarte pretentioasă în alegerea partenerului de viată. Pretinde foarte mult pentru că stie că poate oferi mult.
Într-o relatie, încearcă să fie întelegătoare fată de trădările sotului si preferă să ajungă la un compromis cu acesta, decât să-l părăsească. Este o mamă bună, dar nu îsi exteriorizează sentimentele fată de copii

Copilul din zodia Taur

Este foarte tenace si îsi doreste de mic să-si câstige independenta fată de părinti. Foarte studios, nu pentru că si-ar dori să stie cât mai multe ci pentru a dovedi ce poate. Are înclinatii artistice, iar părintii ar trebui să fie atenti la preocupările copilului pentru ca acesta să-si valorifice talentele

Seful din zodia Taur

Ca sef, Taurul este un foarte bun organizator, pragmatic, stiind să abordeze lucrurile dintr-un punct de vedere foarte realist. Impune respect în ochii subalternilor si câstigă respectul celor cu care lucrează. Nu are încredere în cei pe care îi conduce si îi place să-si impună propria părere dar acceptă si alte puncte de vedere. Nu este genul de sef care face planuri peste planuri pentru a rezolva o situatie, el vrea să actioneze rapid si să vadă rezultatele muncii depuse.
Schimbă rar locul de muncă tocmai din dorinta de stabilitate si e în stare să facă eforturi supraomenesti pentru a ajunge în vârful ierarhiei.
Cele mai indicate profesii pentru un Taur sunt cele legate de cultivarea pământului, de care se simte profund atasat, dar este dotat si pentru cariera artistică si având în vedere plăcerea cu care mânuieste banii, economist sau om de afaceri.

Subalternul din zodia Taur

Este subalternul ideal, disciplinat si săritor căruia nu ai ce să-i reprosezi. Îndatoritor cu colegii, amuzant, îsi îndeplineste sarcinile de serviciu cu constiinciozitate, nu din dorinta de se evidentia ci pentru a fi recompensat material. Nu-i place să lase lucrurile neterminate si va munci si peste program pentru a nu rămâne în urmă, cu conditia să nu se simtă exploatat pentru că în acel moment iese la iveală încăpătânarea specifică si Taurul va refuza să mai îndeplinească ceea ce i se cere.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1830 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.