ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 92438612 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
TAUR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Taur
Taur - Zodia
21 aprilie - 20 mai

Semn de pământ fix, feminin (introvertit), guvernat de planeta Venus
Verbu1 caracteristic: "a avea"
Dominanta: vointa
Atuuri: încrederea în sine însusi si tenacitatea
Piatra norocoasă: safirul
Metal:
Culoarea norocoasă: albastru, maro-ul
Ziua norocoasă: vineri
Cifre norocoase: 1, 9
Locurile norocoase: orase mici de provincie
Al doilea semn zodiacal, Taurul este guvernat de planeta Venus, care reprezenta în mitologia romană, zeita iubirii, a frumusetii si a plăcerii dar era în acelasi timp asociată cu luxul si cu desfrânarea. Poate de aceea, Taurul apreciază atât de mult posesiunile materiale si nu-si refuză niciodată plăcerile vietii.
În comparatie cu zodia Balantei, care este la rândul ei guvernată de Venus, Taurul vede doar frumusetea obiectelor, în timp ce Balanta este preocupată de oamenii, de frumosul din interiorul si afara acestora.

Este proverbială „încăpătânarea” Taurului care la el se prezintă sub două aspecte. Unul se înfătisează ca o nemaipomenită tenacitate în atingerea scopurilor, planurile fiind urmate cu o constiinciozitate de invidiat iar celălalt ca o ambitie fără rost, iar dacă cineva face imprudenta să-i atragă atentia că greseste, devine impertinent.
Este foarte indulgent cu propria persoană, poate cam avar, dar cu mult simt practic iar lucrul pe care îl urmăreste cu insistentă toată viata este obtinerea confortului personal, a sigurantei din punct de vedere financiar si afectiv.

Taurul este o persoană greu de scos din sărite dar atunci când se enervează face adevărate crize de isterie. Păstrează închise în el bucuriile si necazurile si izbucneste în momente total nepotrivite, lăsându-i pe ceilalti nedumeriti.
Desi detestă răzbunarea si o consideră un mijloc bun doar pentru cei slabi, este ranchiunos si nu uită niciodată răul pe care i l-a făcut cineva.
Pentru un Taur trecutul reprezintă un refugiu în care îi place să se adâncească ori de câte ori simte că prezentul îl depăseste. Munceste mult, e în stare de eforturi prelungite si dă dovadă de devotament în tot ceea ce face. Desi se poate adapta cu usurintă la oamenii cu care vine în contact nu acelasi lucru se întâmplă cu situatiile neprevăzute. Urăste surprizele si preferă ca odată ce a stabilit un plan să nu se abată sub nici o formă de la el. I se poate reprosa o anume rutină, un automatism în relatiile de muncă – asta stie, asta face – nu are timp să analizeze dacă drumul pe care a apucat este corect, desi intuieste că există posibilitatea să gresească. Preferă să facă totul singur pentru că nu are încredere în ceilalti si pentru că în felul acesta poate controla totul.

Aspectele cotidiene ale vietii le priveste cu pragmatism si are un puternic simt de observatie, sesizând poate si din cauza calmului pe care-l afisează, amănunte care-i vor folosi în activitatea sa. Posedă o memorie de elefant dar se miscă lent. Analizează fiecare aspect al problemei pentru a-si fixa ideile si pentru a-i cunoaste mai bine pe cei cu care vine în contact.

Este foarte sigur pe părerile lui si din punctul acesta de vedere dă dovadă de autosuficientă, crede că doar ceea ce a gândit sau a făcut el este bine.
Fiind un spirit materialist nu se poate abtine să nu se apropie de lucruri, să le atingă, să le pipăie pentru a se convinge de realitate. Este mare amator de artă si dacă nu are talent pentru a fi artist, poate deveni un mare colectionar de artă, pentru că are gust. Are si imaginatie, dar problema este că deseori se opreste la aparente si nu reuseste să prindă esenta lucrurilor. În discutii, poate devia de la subiect si să se trezească vorbind de amorul artei iar în momentul în care-si dă seama că a pierdut firul si partenerii de discutie se plictisesc, devine sarcastic.

Taurul este un mare gurmand, găteste cu plăcere pentru el si pentru invitatii săi si nu ezită să le ofere acestora, preparate culinare deosebite.
Familist convins, îsi doreste o familie numeroasă, unită în jurul său chiar dacă el îsi permite mici escapade extraconjugale. Aventurile sale sunt doar o distractie, o mică variatie la viata sexuală. Tocmai pentru că îsi doreste stabilitate afectivă, trece cu vederea defectele partenerului de viată si poate da dovadă de foarte multă afectiune si tandrete.

Un Taur posedă un chip cu trăsături bine definite în care un rol deosebit îl au ochii, de cle mai multe ori închisi la culoare si foarte expresivi. Ca impresie generală, este bine făcut, poate un pic prea solid. Cu toate acestea, în momentele de tensiune se miscă foarte agil. Este bine înfipt pe picioarele sale din toate punctele de vedere, nu numai fizic.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1830 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.