ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93139401 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
VARSATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Varsator
Varsator - Compatibilitati
20 ianuarie - 18 februarie

Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbu1 caracteristic: "a sti"
Dominanta: clarviziunea
Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
Piatra norocoasă: ametistul, granatul
Metal: uraniu
Culoarea norocoasă: verde, argintiu
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerateVarsator-Varsator

Au în comun viziunea comună asupra lumii, aceleasi defecte si calităti. Pot forma un cuplu minunat dacă optează pentru mariaj, iar legăturile de pe plan profesional pot fi foarte strânse si eficiente. Se respectă recipoc asa că vor trebui să-si accepte si răbufnirile.

Varsator-Pesti

Nelinistea firească a primului poate să facă dificile la început raporturile cu Pestii, dar cu timpul ele se pot consolida si cu timpul pot ajunge la legături profunde si durabile. Nativul din Pesti este sensibil si introvertit, iar o legătură amoroasă cu un partener dinamic ca Varsătorul este discutabilă pe termen lung. Ceea ce au în comun este preocuparea pentru binele umanitătii, motiv pentru care pot forma o echipă extraordinară.

Varsator-Berbec

Ambele semne îsi proiectează actiunile în viitor, ceea ce face posibilă conlucrarea. Berbecul trebuie să învete să respecte independenta si excentricitătile Vărsătorului, iar acesta trebuie să înteleagă agresivitatea si dorinta de a se impune a Berbecului. Îi mai uneste faptul că sunt generosi si mari amatori de senzatii tari.

Varsator-Taur

Au în comun încăpătânarea iar discutiile asupra punctelor divergente pot tine neobisnuit de mult. Dacă pe primul îl caracterizează conceptul de “a sti”, pe cel din urmă cel de “a avea”, asa că o afacere care să aibă parteneri pe cei doi nu poate avea decât succes. Dacă primul este idealist si priveste cu încredere în viitor, ultimul este dependent de trecut.

Varsator-Gemeni

Amândoi sunt schimbători si nonconformisti, generosi si independenti. Legătură dintre ei poate fi foarte strânsă si fericită. Si pe plan intelectual au multe de învătat unul de altul pentru că Vărsătorul poate face, datorită vastelor sale cunostinte, conexiuni interdisciplinare, iar Gemenii sunt cunoscuti datorită puterii lor de sinteză. Vărsătorul poate studia si împrumuta de la Gemeni tendinta spre deschidere si comunicare.

Varsator-Rac

În cadrul zodiacului se află la poli opusi, asa că relatiile de lungă durată sunt contraindicate Există diferente temperamentale importante: Racul este conservator si posesiv iar Vărsătorul este libertin si solitar. Legăturile dintre ei pot fi amicale sau sentimentale doar dacă se bazează pe întelegerea reciprocă. Amândoi au multă imaginatie asa că pot coopera excelent pe plan profesional.

Varsator-Leu

Atunci când trăsăturile pozitive ale fiecărui semn sunt dominante, există premisele unei excelente întelegeri, desi se presupune că sunt semne antagonice. Ambii sunt entuziasti si dinamici în tot ceea ce întreprind, iar intuitia îi ajută să depăsească multe situatii dificile. Dacă Leul este generos numai pentru a-si îmbunătăti imaginea publică si este interesat în bună parte de confortul personal, pentru Vărsător filantropia este o chestiune de importantă vitală pentru constiinta sa. Discutiile în contradictoriu sunt foarte interesante si savuroase.

Varsator-Fecioara

Desi au în comun faptul că sunt preocupati de ceilalti, colaborarea va fi consistentă doar pe plan intelectual. Fecioara este analitică si vrea să-si păstreze obiectivitatea si detasarea emotională, fără a se arunca cu capul înainte, pe când Vărsătorul este un revoltat constant care se poate plictisi atunci când este obligat să se concentreze asupra detaliilor. Între ei exista o deosebită atractie fizică, însă Fecioara trebuie să fie mai receptivă la avansurile Vărsătorului.

Varsator-Balanta

Ambele semne sunt instabile dar în acelasi timp altruiste si pacifiste. Se înteleg extraordinar pentru că au conceptii comune despre viată. Sunt volubili si comunicativi, preocupati de soarta celorlalti, uneori chiar în defavoarea propriilor interese. Vor descoperi faptul că este deosebit de profitabil pentru amândoi să-si împărtăsească ideile si aspiratiile, motiv pentru care vor petrece ore în sir vorbind despre filosofie, teologie, astrologie, artă.

Varsator-Scorpion

Sunt atrasi fizic unul de celălalt, însă acesta nu poate fi temeiul legăturii lor pentru mult timp. Scorpionul este posesiv, calculat si profund si va fi contrariat de capriciile, superficilitatea si preocupările Vărsătorului. Dacă Scorpionul are ambitia de a duce până la capăt tot ceea ce a început nu acelasi lucru se poate afirma despre extravagantul Vărsător.

Varsator-Sagetator

Dorinta de a învăta, de a cunoaste si a descoperi misterul vietii sunt suficiente motive pemtru ca cei doi să se simtă confortabil împreună. Totodată amândoi nu agrează îngrădirea libertătii, prejudecătile si conventiile sociale si au tendinta de a actiona în virtutea primului impuls, înainte de a analiza toate datele problemei. Chiar dacă sunt uneori extravaganti si superficiali, compensează aceste mici deficiente prin generozitatea si umorul spumos pe care îl pot provoca.

Varsator-Capricorn

Nu se poate spune că se dau în vânt unul după celălalt, pentru că Vărsătorul nu agreează înregimentarea, pe când caracteristica dominantă a Capricornului o constituie disciplinarea. Pot ajunge la disensiuni din cauza unor contradictii de genul opimism-pesimism, nepăsare-îngrijorare, superficialitate-profunzime. Chiar dacă ultimul este traditionalist si celălalt neconventional, poate că stabilitatea cuplului va fi asigurată chiar de aceste extreme.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.