ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93139337 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
VARSATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Varsator
Varsator - Ipostaze
20 ianuarie - 18 februarie

Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbu1 caracteristic: "a sti"
Dominanta: clarviziunea
Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
Piatra norocoasă: ametistul, granatul
Metal: uraniu
Culoarea norocoasă: verde, argintiu
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerateBarbatul din zodia Varsator

Este cel mai interesant si mai original dintre toate semnele zodiacale, dar în acelasi timp este dificil de înteles si de urmat. Se află deseori în atentia femeilor, însă nu este usor de sedus. Datorită faptului că este amabil si generos în a oferi sprijin oricui îi solicită acest lucru este realmente apreciat. Această virtute poate fi speculată de orice femeie materialistă. În aparentă este un om linistit, totdeauna disponibil, însă revoltele sale si schimbările nu sunt totdeauna exteriorizate, ci mai mult sesizate prin atitudinea sa absentă.
Nu agrează conventiile sociale si păstrează o atiudine noncomformistă si rebelă. Este dificil de înteles si de multumit pentru că vrea să trăiască si să dea sens fiecărei clipe a vietii. Nu este interesat în mod deosebit de aspectul fizic feminin ci urmăreste mai degrabă afinitatea de gusturi si precupări. Este fidel, iar sentimental geloziei nu îl încercă. Nu-si exprimă sau arată dezamăgirea atunci când cineva l-a jignit, ci va încerca să nu pună la suflet însă nu va uita.
Este loial în căsnicie iar consoarta sa va trebui să-si însusească regulile pe care el si le-a fixat. Caută mai ales o confidentă, care să-i rasplătescă prin reciprocitate, devotiunea familială. Este idealist, imprevizibil si contradictoriu, plin de surprize, generos dar nu cheltuitor.
Nu poate fi descris ca un pasional si nu are opinii misogine. Nu suportă vulgaritatea, si la rândul său nu foloseste un limbaj decent însă se poate manifesta violent când este deosebit de nevos.
În educatia copiilor va pune accent pe dezvoltarea laturii lor intelectuale, nu însă la fel si în ceea ce priveste abordarea realistă. Este afectuos cu progeniturile, se implică în jocurile lor si îi va sprijini în tot ce întreprind. Este dispus să muncească mult pentru a fi în stare să le ofere ceea ce îsi doresc.

Femeia din zodia Varsator

Nativa are un farmec real: este zveltă, cu ochi expresivi, picioare bine arcuite si o voce unduitoare. Este dinamică si întotdeauna la curent cu ultimele noutăti în ceea ce priveste vestimentatia si cosmetică. Eleganta vestimentară, finetea intelectuală si maniera nonconformistă în care actionează îi va atrage pe bărbatii care vin în contact cu ea. Este rezervată iar această atitudine o poate izola de ceilalti. Nu trebuie să se teamă că îsi pierde independenta, pentru că stie foarte bine cum să reactioneze si ceea ce vrea să facă în viată.
Viata ei este una contra cronometru. Îsi va alege o carieră sau o profesie care să-i ofere un grad ridicat de libertate, pentru că are nevoie să-si trăiască viata asa cum vrea. Are numeroase cunostinte, care sunt atrase de bunătatea si atentia pe care le-o acordă, si care o vor întelege atunci când va reactiona imprevizibil. Nu-si pierde usor capul si nici nu iubeste cu pasiune, pentru că se simte vulnerabilă si îsi apără intimitatea. Se interesează din bună-vointă de problemele si succesele altora. Are nevoie de dragostea si devotamentul unui bărbat.
Este o fire deosebit de atasabilă, capabilă să atragă simpatie chiar dacă uneori este distrată si îngândurată. Stie să se distreze si este capabilă să sustină discutii pe diverse teme.
Urmăreste să aibă cu partenerul său o relatie bazată pe prietenie si încredere reciprocă. Cu toate că optează relativ târziu pentru mariaj, va fi fidelă sotului ei si nu se va lăsa atrasă în aventuri extraconjugale. Uneori poate fi posesivă, geloasă, irascibilă si cicălitoare, însă compania ei poate fi descrisă ca agreabilă si interesantă. Acordă partenerului său un sprijin neconditionat, însă e bine ca acesta să aprecieze acest efort. Este o sotie excelentă si o mama care stie să-si organizeze cu temeinicie căminul. Îsi iubeste mult copii, si va înclina pentru o instructie bazată întelegere si libertate.

Copilul din zodia Varsator

Sunt dificil de crescut si educat. Părintii trebuie să le acorde o atentie deosebită si trebuie să discute mult cu ei. Este introvertit si va avea tendinta de a se izola de părintii, care, în opinia lui nu-l înteleg si ce vrea el. Va tine secrete preocupările intime si interesul pentru diverse probleme, convins că nu este crezut. Este pasionat adesea de jocurile de constructie si de strategie si citeste cu nesat tot ce îi pica în mână.
Suportă greu autoritatea paternală sau profesorală, însă cu cât va fi mai mai aproape de maturitate, se va putea înregimenta mai usor în social.
Chiar dacă se manifestă neconventioanl, nu trebuie uitate inteligenta si preocupările sale deosebite. Va opta de la vârste fragede pentru independentă financiară pentru a nu mai depinde de cotizatiile părintesti. Inflexibil si orgolios, va trebui să învete să-si reprima tendinta de a contrazice si de a pune la punct adultii cu care intră în contact. Părintii ar trebui să fie atenti si să detecteze preocupările si pasiunile sale, pentru a-l îndruma spre o profesie care să-i permită să-si pună în aplicare aceste talente

Seful din zodia Varsator

Ajunge destul de greu în astfel de pozitii, pentru că îi lipseste intersesul si devotamentul pentru activităti manageriale. Are un ritm propriu de lucru, si nu este obisnuit cu o muncă birocratică de rutină. Este un adversar declarat al monotoniei si are tendinta de renunta usor la diverse preocupări. Desi prin astfel de recomandări ar fi contraindicat unui post de conducere atunci când îl ocupă devine indispensabil si model de comportament pentru colaboratorii si partenerii de afaceri.
Nu este genul care să muncească pentru o virtuală primă ci pentru faptul că stie că lucrurile o dată începute trebuiesc si finalizate, iar pentru aceasta e nevoie de capacitatea, experienta si implicarea sa. Este onest cu cei cu care lucrează, le acordă încredere si va retine doar aspectele pozitive ale personalitătii lor. Munca cu ei este facilă pentru că încurajează oamenii si proiectele viabile, însă poate fi si păcălit prin subtilitate. Este predispus la complimente asa că este în pericol de a nu detecta care sunt din bunăvointă sau care din interes.
Depune un efort remarcabil si nu de putine ori le va reprosa apropiatilor săi că nu se dedică cu pasiune si devotament activitătilor profesionale, însă nu trebuie să exagereze cu criticile pentru că nu toti pot avea un ritm de muncă sustinut ca al său. Intuieste finalitatea demersurilor si a initiativelor sale. Este atasat spiritului de echipă iar omamenii îl vor privi cu simpatie. Se impune datorită vastelor sale cunostiinte (intelectuale) si imprimă relatiilor sale un caracter amical si deschis.
Profesiile spre care se orientează sunt deopotrivă cele umaniste si tehnice: poate face carieră în domeniul artelor (literare sau plastice) sau tot ce tine de automatizare si eficientizare. Datorită valentelor sale introspective poate alege activitatea de cercetare, iar pentru gustul său pentru esoteric poate studia filozofia, metafizica, astrologia, etc.

Subalternul din zodia Varsator

Desi este capricios si uneori de neînteles, această pozitie este mai potrivită pentru el, dovedindu-se foarte constiincios si se va achita cu brio de însărcinările sale. Se recomandă ca nativii acestei zodii să fie dirijati spre activitatea de concepere, de proiectare sau de prospectare.
Chiar dacă va avea preocupări si pasiuni diferite de ale celorlalti, care îl vor face incomod si putin ciudat, nu i se pot contesta devotamentul si eficienta.
Încearcă mai multe domenii până să se hotărască ce va profesa (asta în cazul în care nu are o abilitate care să-l facă cunoscut). În relatiile cu sefii este politicos si direct, iar cu colegii este amabil si generos. În general este rezervat, însă evită să aleagă căi deja cunoscute si refuză să se angajeze în planuri de anvergură, pentru că stie că s-ar putea plictisi si le-ar putea abandona. Există două tipuri de Vărsători: unii boemi si idealisti, altii maniaci, meditativi si misteriosi, însă ambele categorii sunt caracterizate de solitudine.
Stie cum se vor termina diverse evenimente, iar capacitatea sa intuitivă poate fi de ajutor superiorilor săi ierarhici. Nu va uita de unde a plecat, asa că de multe ori îi va ajuta si îi va sprijini pe fosti săi colegi de lucru sau vechile cunostiinte.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.