ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93139566 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
VARSATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Varsator
Varsator - Zodia pe zile
20 ianuarie - 18 februarie

Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbu1 caracteristic: "a sti"
Dominanta: clarviziunea
Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
Piatra norocoasă: ametistul, granatul
Metal: uraniu
Culoarea norocoasă: verde, argintiu
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerate
Primul decan ( 20 ianuarie-29 ianuarie )

Caracteristicile acestei perioade sunt simtul umanitar, cooperarea si spontaneitatea. Detestă violenta si conflictele, asa că se va dedica depăsirii barierelor. Are un temperament combativ, capabil să înfrângă rezistentele sau constrângerile si să schimbe opiniile celor cu care vine în contact. Se distinge prin nevoia de libertate si independentă si se va manifesta prin demararea unor actiuni importante, provocatoare si revolutionare.


20 ianuarie: Este simpatic si sociabil, are un caracter posesiv si o slăbiciune pentru senzualitate. În acest sens se va dedica cu frenezie flirturilor si escapadelor, si va căuta să fie la curent cu ultimele noutăti în domeniu.

21 ianuarie: Pentru că este prevăzător va lupta cu hotărâre să-si atingă scopurile fixate. Are o idee superioară despre sensul datoriei si al sacrificiului în slujba muncii si ale aspiratiilor sale.

22 ianuarie: Forta, vitalitatea si impetuozitatea vor atrage reprezentantii sexului opus, chiar dacă atitudinea sa în ceea cei priveste va fi oscilantă si va varia între independentă si posesie, atentie sufocantă si rezervă.

23 ianuarie: Nu suportă nici o contrazicere si se va revolta împotriva oricărei discipline stricte. Se va manifesta violent, utilizând atât un limbaj colorat cât si corectii fizice. Acest comportament nu este dedicat decât genului din care face parte si celui opus, cu care se va purta cu curtoazie.

24 ianuarie: Ajunge târziu la maturitate pentru că caracterul său introvertit si timiditatea sa vor influenta dezvoltarea personalitătii sale. Desi este vulnerabil, se distinge prin spiritul de sacrificiu si o mare bunătate.

25 ianuarie: Este nesigur si va avea de luptat pentru a obtine recunoasterea celorlalti. Are un temperament spontan, deschis si sincer si adoră să-si împărtăsească experientele, fie ele pozitive sau negative.

26 ianuarie: Simte nevoia de a fi apreciat asa că se va folosi de capacitătile sale pentru a obtine apobarea celorlalti. Va face în asa fel încât să-i facă pe ceilalti să depindă de el iar apoi să-i manevreze asa cum va considera de cuviintă.

27 ianuarie: Este tenace si munceste mult, urmărindu-si cu consecventă telurile. Are o vointă si o răbdare extraordinară si va opta pentru lucrul în echipă, pentru că simte că este special si vrea să iasă în evidentă cu orice pret.

28 ianuarie: Este o persoană extrem de sensibilă, care are nevoie de un umăr pe care să se sprijine. Se autocompătimeste ori de câte ori simte nevoia si i se oferă posibilitatea. Suferă de maina persecutiei însă nu doreste să devină mai comunicativ.

29 ianuarie: Îsi supraevaluează calitătile si i se pare că nu este respectat la adevărata lui valoare. Toate lamentările, bârfele si criticile dedicate altora nu vor face decât să piardă si aprecierea apropiatilor care-l simpatizau cel mai mult


A1 doilea decan ( 30 ianuarie - 8 februarie )

Dă dovadă de diplomatie si este un excelent interlocutor. Foarte optimist din fire si vesel, va binedispune în orice conjunctură s-ar afla. Chiar dacă rămâne un idealist, va fi mai ancorat în realitate. Îl va ajuta forte mult intuitia iesită din comun, gratie căreia va putea prevedea cursul unor evenimente sau incidente, evitând tot ce i-ar putea fi nefavorabil. Este un tip deosebit de calm iar prietenii si apropiatii se pot baza pe sprijinul său.


30 ianuarie: Pragmatic si mai egoist, va fi mai interesat de propria bunăstare si de atragerea de simpatii decât de găsirea si constituirea unui grup de persoane cu care să aibă idei, preocupări si proiecte comune.

31 ianuarie: Pentru că nu-i plac conflictele de nici o natură se va impune cu greu pentru nu va sti să-I strunească pe cei care-i contestă autoritatea. Pentru că este foarte milos si manifestă compasiune pentru cei cu probleme ar putea fi considerat naiv.

1 februarie: Este înclinat spre introspectie si va avea probleme atunci când va încerca să se exteriorizeze. Nu stăpâneste prea bine arta dialogului asa că se poate fâstâci cu usurintă atunci când cineva îl va brusca.

2 februarie: Este foarte cultivat si deosebit de educat iar multi dintre apropiatii săi vor încerca să profite de pe urma prieteniei cu el. Nu este interesat de comentariile care se fac pe seama altora, chiar dacă el va avea de suferit din cauza lor.

3 februarie: Are o fire mai emotivă si deseori va fi o victimă a depresiilor. Simte nevoia să depăsească aceste stări preocupându-se de probleme celor care o viată nefericită si plină de griji chiar dacă nu va putea duce la bun-sfârsit ceea ce a început.

4 februarie: Nu este la curent cu evolutia la zi a fenomenelor si nici nu străluceste prin initiativă. Dacă acestea ar fi deficientele sale, chestiunile care îl ridică în fata apropiatilor si a colegilor sunt reprezentate de umorul rafinat si constiinta responsabilitătii.

5 februarie: Echilibrat, deosebit de harnic si foarte dinamic se va implica cu un devotament debordant. Din cauza acestui efort se va resimti fizic, asa că este recomandabil să-si dozeze munca.

6 februarie: Alimentează cu privire la propria persoană o imaginea de adolescent întârziat, care mai are nevoie de protectia maternă si cu care trebuie să fii deosebit de îngăduitor.

7 februarie: Inteligent, talentat si impulsiv, se va implica cu pasiune în tot ceea ce întreprinde, chiar dacă de multe ori nu va analiza cu atentie riscurile ce pot apărea în derularea initiativelor sale si care îl pot afecta si psihic.

8 februarie: Are o putere de muncă extraordinară si este în stare să muncească fără odihnă pentru a-si atinge scopurile, însă trebuie să tină seama de faptul că nu poate impune acelasi ritm si colaboratorilor săi.


Al treilea decan ( 9 februarie - 18 februarie )

Nativii din acestă perioadă vor oscila între extremelor acestei zodii: vor fi pe de o parte gentili, inventivi si bine-crescuti sau brutali, aroganti si mediocri. Tendinta pozitivă se va manifesta printr-o memorie incredibilă si imaginatie colosală. Sunt încrezători în propriile forte si nu vor comunica decât cu persoanele cu care vor considera că au afinităti intelectuale sau profesionale.


9 februarie: Chiar dacă se face remarcat prin amabilitate si disponibilitate, oamenii nu vor sti întotdeauna să aprecieze si să răsplătească bunăvointa sa, asa că uneori va reactiona cu răceală si fără sensibilitate la diverse rugăminti.

10 februarie: Consecvent si cu o putere de muncă grozavă, va organiza în cele mai mici detalii activitătile pe care le desfăsoară. Din cauza principiilor sale fixe, uneori poate fi nereceptiv la unele propuneri care să eficientizeze lucrul.

11 februarie: Este nefericit din cauza faptului că nu are mare încredere în sine. Are nevoie de un partener care să-l sustină si să-l impulsioneze. Chiar dacă este mai timorat are perspective favorabile de afirmare.

12 februarie: Este dependent de părerile si aprecierile celorlalti asa că nu va fi capabil de confruntări pentru a-si atinge scopurile. Este prea idealist si îsi va neglija propriile interese materiale, asa că suferi constant deceptii.

13 februarie: Se supraapreciază si este prea concesiv cu sine-însusi, însă are abilitatea de a se adapta cu usurintă la orice situatie. Îsi maschează foarte bine starea de spirit si va presăra frecvent glume, în discursul său, pentru a binedispune.

14 februarie: Este o companie plăcută si amabilă. Este jovial iar manierele sale elegante vor fi appreciate pe toată lumea însă nu întotdeauna este sigur pe sine asa cum afisează. Momentele de neliniste nu vor face decât să sporească farmecul său.

15 februarie: Poate scrie o carte de genul “Istoria exclusivă a ideilor faimoase dar nepractice sau nefolositoare”. Îi place să fie solitar asa că se poate simti în largul său dacă va opta pentru o profesie în care să-si pună în valoare ideile sale “temerare”.

16 februarie: Nu are o fire complicată însă este capricios. Utilizează cu usurintă cuvintele, cărora le dă o semnificatie si o savoare deosebită care poate să magnetizeze atentia interlocutorului său.

17 februarie: Este nelinistit, introvertit si intră adesea în încurcături din care iese cu greu pentru că nu stie cum să procedeze si pentru faptul că nu are încredere în fortele sale. Este dezordonat si nu are un spirit foarte întreprinzător.

18 februarie: Onest si sincer până în profunzime, va fi în cele din urmă evitat si poate chiar uitat sau pur si simplu nebăgat în seamă. Cu toate acestea va face eforturi consistente pentru a-i determina pe ceilalti să tină seama de oferta sa.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.