ASTROLOGIE LEGISLATIE PROFESIONISTI ECONOMIE PRESA ARHITECTURA DIVERSE PUBLICITATE 93139549 accesari din 01.01.2002 
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DIVERTISMENT
DSCLEX PORTAL

E-MAIL<< ASTROLOGIE
<< ZODIAC
ZODIAC EUROPEAN
VARSATOR
Zodia
Defecte
Sanatate
Sexualitate
Averea
Ipostaze
Compatibilitati
Zodia pe zile
DESPRE STIINTELE OCULTE si
"ZONA CREPUSCULARA" a DscLex


ZODIAC EUROPEAN

ZODIILE

Varsator
Varsator - Zodia
20 ianuarie - 18 februarie

Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbu1 caracteristic: "a sti"
Dominanta: clarviziunea
Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
Piatra norocoasă: ametistul, granatul
Metal: uraniu
Culoarea norocoasă: verde, argintiu
Ziua norocoasă: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerate
Planetele Uranus si Saturn domină zodia Vărsătorului. Dacă în mitologia romană, Saturn reprezenta puterea supremă si creatorul tuturor divinitătilor, Vărsătorul (femeia) a mostenit eficienta, rigurozitatea si responsabilitatea. Uranus, asociat senectutii si întelepciunii divinitătilor, asigură acestui semn discernământul si tendinta spre progres. Nativi pot fi capriciosi si neconventionali, dezordonati, lenesi sau lipsiti de consistentă, însă nu le lipseste scânteia de genialitate. Saturn domină deopotrivă Vărsătorul (masculinul) si Capricornul (femininul), ambele semne fiind dispuse să canalizeze energia pentru a-si atinge scopurile; Vărsătorul este mai idealist si va dori realizarea propriilor aspiratii pe când Capricornul este interesat să-si consolideze pozitia în planul socio-profesional.

Principalele caracteristici ale personalitătii persoanelor născute în Vărsător sunt reprezentate de absenta prejudecătilor conventionale, inteligenta, intuitia si nehotărârea. Nativul este independent, orientat spre normele morale si pe responsabilitate personală.
Se poate spune că Vărsătorul este un umanist, pentru că este preocupat în mod deosebit de crearea si buna-functionare a unor organisme care să coordoneze asistenta si protectia socială. Numerosi nativi vor încerca să organizeze campanii umanitare, să colaboreze sau să conducă institutii care să îngrijească bolnavi sau săraci sau să militeze pentru ameliorarea nivelului de trai al celor nevoiasi.
Dacă Leul este asociat plăcerii de a trăi si a realizării confortului personal, Vărsătorul îsi va dedica energia celorlalti, filantropia fiind termenul care-l desemnează în totalitate. Nu se va concentra doar asupra unui singur individ ci va încerca să se dedice unor proiecte care să privească comunităti sau grupuri de persoane cu diferite disfunctionalităti.

Varsătorul consideră că destinul lui este de a crea si pune în aplicare idei necesare progresului umanitătii. Inteligent si meticulos, va depune o muncă asiduă pentru a-si punce în practică proiectele.
Nu cedează cu usurintă, luptă cu îndârjire si poate fi caracterizat drept încăpătânat. Eventualul esec al proiectelor pe care le concepe sau le derulează nu îl vor afecta psihic, pentru că v-a învăta să le privească cu detasare.
Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste în mod special libertatea de exprimare si manifestare, atât personală cât si colectivă. Este imprevizibil pentru că desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i împărtăsesc ideile sau metodele de lucru.

Ca semn de aer, nativul va avea tendinta să analizeze mediul înconjurător. În fiecare persoană născută sub semnul Vărsătorului se va găsi un spirit ingenios, priceput si inventiv, preocupat de imaginarea si confectionarea unor obiecte utile si practice. Îi place să experimenteze si să reformeze. Original, special sau chiar excentric, nu găseste că este potrivit personalitătii sale să se aplece cu seriozitate asupra detaliilor. Are capacitatea de transpunere în lucruri practice sau în idei simple a schemelor tehnice sau a conceptiilor abstracte. Se poate spune că este un autodidact, iar cunostiintele sale sunt vaste si complexe.

Ostil pedanteriei, lucrurilor si conceptiile comune, nutreste un interes deosebit asupra lucrurilor iesite din comun, neconventionale, originale, paranormale sau excentrice. Consideră că unul din obiectivele vietii sale este descoperirea adevăratelor calităti si capacităti ale indivizilor, care să le poată asigura situarea corectă în societate.
Acest semn este cel al dorintei si sperantei, al sociabilitătii si comunicativitătii, al întelegerii si tolerantei. Iubeste viata si îi place să trăiască cu intensitate. Acordă o deosebită importantă tuturor evenimentelor, chiar dacă acestea sunt neimportante. Este prietenos si altruist, si va încerca constant să-si mărească numărul cunostintelor. Nativul este sociabil si afectuos, reusind cu usurintă să se facă simpatizat în orice circumstantă.

Curtenitor, discret si înzestrat cu doză importantă de umor, are nevoie de recunoasterea si respectul celor care îl înconjoară. Nu este greu de satisfăcut pentru că nu vrea decât ca ceilalti să-i aprecieze efortul si stăruinta, încurajându-l din când în când. Simte nevoia de a stabili contacte în plan socio-profesional, pentru că nu poate trăi dacă nu vede că initiativele sale sunt cunoscute si apreciate.
Independent si activ, simte permanent nevoia de a face ceva util si pe măsura aptitudinilor sale. Sesizează cu usurintă sensul exact al evenimentelor însă nu are frecvent abilitatea de a lua decizii, desi în pofida etichetei de idealist se ascunde un luptător. Totodată, desi are idei ingenioase sau revolutionare nu va reusi să le pună în practică. Pentru Vărsător actiunea de a "gândi" este mai importantă decât a "executa".


Evaluarea persoanelor cu care vine în contact o realizează mai degrabă prin intuitia sa deosebită (bazată si pe experientă) decât printr-o analiză profundă a naturii umane.
Este o companie plăcută cu care puteti să aveti frecvent discutii interesante. Vocabularul său este impresionabil si cunoaste sensul cuvintelor pe care le utilizează. Este obiectiv si inteligent, dar de cele mai multe ori nu abdică de la ideile si principiile lui decât dacă i se prezintă argumente imbatabile, teorii sofisticate cu care trebuie să fie de acord până la proba contrară. Are reguli stabile după care se ghidează si pe care le respectă cu strictete. Poate fi si indolent sau dispretuitor, poate nu în mod vizibil, atunci când argumentele sale vor fi contestate, însă de cele mai multe ori este îngăduitor cu cei din jurul său.

Emotiv si sentimental poate fi acaparat de pasiuni foarte violente, animându-l atât dorinta de posesiune cât si nevoia de devotement. Se poate îndrăgosti fulgerător însă relatia poate sfârsi la fel de rapid pe cât a început. Caută să găsească un partener care să-i fie deopotrivă prieten si amant, si care să-l înteleagă si care să-l însotească în pasionantele aventuri sau escapade de orice gen. Doreste să-si împărtăsească toate succesele si esecurile, iar partenerul său să-i fie alături si la bine si la rău.

Nativul dispune de o fortă intimă, este riguros si îsi cunoaste valoarea. Uneori este cam idealist si priveste cu bună-vointă oamenii, chiar dacă acestia nu se ridică la măsura asteptările sale sau chiar îl dezamăgesc. Este conservator si inflexibil, care va fi incapabil să recurgă la compromisuri.
Este foarte rezervat în relatiile cu cei care nu văd si înteleg motivele actiunilor sale. Cu toate că este tolerant si are o viziune profundă asupra vietii, câteodată devine arogant si enervant pentru că se încăpătânează să-si sustină la nesfârsit punctul de vedere.

Are tendinta de a-si supraevalua abilitătile si realizările. Deoarece nu apreciază îngrădirea actiunilor sale, poate deveni un rebel nestăpânit, desi ar trebui să recurgă mai des la diplomatie si negocieri.
Din punct de vedere fizic este seducător, are o tinută atrăgătoare si trăsături distinctive. Silueta sa este una atletică, iar chipul său este expresiv. De obicei figura lui se detasează de a celorlalti prin faptul că are fruntea lată iar bărbia îngustă si alungită. Vârsta si scurgerea timpului nu par să-i afecteze chipul, prospetimea sa fizică impresionând pe toată lumea. Vorbeste clar si răspicat, cu un ton amabil, poate usor autoritar. Poate fi caraterizat ca un tip echilibrat si discret, care îsi păstrează o doză de mister

Desi pare retras si neinteresant, dă întotdeuna dovadă de o ingeniozitate surpinzătoare. Tocmai din acest motiv va căpăta eticheta de neconventional, în pofida temperamentului său aparent linistit. Iesirile sale la rampă nu îl vor face dependent de atentia cunoscutilor, pentru că de obicei nu este de acord cu snobismul sau dorinta de a impresiona. Se face remarcat prin naturaletea, echidistanta si bunul său simt.

 PARTENERII NOSTRI

Horoscop European 2020
Anul Sobolanului de Metal
Invata Office, Excel ...
vivre.ro


ASTRO PROMOTE
Puteti primi prin MAIL horoscopul zilnic al zodiei dumneavoastra.
A sosit momentul sa va alaturati si dumneavoastra celor 1813 de abonati.
Vreau Abonament

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.