ENGLISH 98476595 accese din 01.01.2002      
HOME

LEGISLATIE
LEGISLATIE LA ZI
ACCES GRATUIT

DICTIONAR JURIDIC

CONSILIER
Juridic
Contabil
Asoc. Proprietari
CAEN
COR
BAROURI
CURTI DE APEL
JUDECATORII
TRIBUNALE

ASTROLOGIE
HOROSCOP
ZODIAC
ASTROGRAMA
BIORITM
NUMEROLOGIE
RUNE
TAROT
DICTIONAR NUME

PROFESIONISTI
ARHITECTI
ASOCIATII
AVOCATI
CONSILIERI JUR.
CONTABILI
DETECTIVI
PARTICULARI

EXECUTORI
LICHIDATORI
NOTARI
TRADUCATORI

ECONOMIE
BANCI
CASE DE SCHIMB
FIRME ROMANESTI
FONDURI MUTUALE
METALE

PRESA
ZIARE
ULTIMELE STIRI
HOP si VOI !
SCRIETI AICI !
HOP si EU

ARHITECTURA
ARHITECTURA
U.A.R.
PAGINI WEB

DIVERSE
JOCURI
GLUME
DSCLEX PORTAL

E-MAIL
 PRESA
 ZIARE
 ULTIMELE STIRI
 HOP si EU !
 HOP si VOI !
 SCRIETI AICI !

Din 2007-05-09
Titlul : De ce nu este dl. Negara democrat :)
Vorbe de claca de Victor Negara(Postul a suferit editari minore necesare pentru a nu crea confuzii)

Am primit de la D-l Dr. Sorin Platon, moderatorul grupului "Cafeneaua politica", o invitatie de a fi membru al grupului de discutii, lucru pentru care ii multumesc. Desi acest grup de discutii este sub egida "social democrata", eu am principii foarte clare crestin-democrate.
Sunt membru al PNTCD din 22 Dec.1989.

Voi explica acest punct de vedere al meu crestin-democrat, asa cum l-am primit prin "viu grai" de la poetul si senatorul Ioan Alexandru, venind cu argumente anti social-democratice.
(Necesare) Fiindca social-democratia nu-si are "radacinile" in traditiile crestine ale poporului roman.

Si voi explica acest lucru:

1).In primul rind social-democratia, asa cum a venit ea in Romania prin refugiati din Impreiul Rusesc, ca Dobrogeanu-Gherea, nu-si are redacinile in traditiile politice ale neamului romanesc. Acesti refugiati vin in Romania in urma pogromurilor dezlantuite de autoritatile tariste la Chisinau si Odesa la sfirsitul sec. al XIX-lea si inceputul sec. al XX-lea. In cartea sa "Demonii", Destoievski explica din punct de vedere pragoslavnic (adica crestin ortodox-rusesc), natura nefasta asupra sufletului poporului rus a miscarilor "social-democratice" din Rusia.

2). Nu stiu citi dintre dumneavoastra ati citit cartea lui Karl Kautzky cu privire la "Originile Crestinismului" ? Karl Kautzky un social-democrat german elev si prieten a lui Karl Marx.Karl Kutzky, unul din fondatorii SPD ( Partidului social-democrat din Germania) care abia in 1919 se leapada de "dictatura proletariatului" a lui Lenin, insa el pastreaza din gindirea lui Karl Marx. Karl Kautzky este si conducatorul Internationalei a II-a, din care se va desprinde mai tirziu Internationala a III-a comunista.

3). Social-democratia actuala din Romania, (se manifesta prin) ambele sale variante PD si PSD, (care) sunt desprinse din FSN.

Mai precis FSN are la baza acel grup al celor 6 (sau acel "Comitet de Salvare Nationala", ce-i facea loby lui Ion Iliescu la radio Europa Libera ). Din acel grup facea parte si Corneliu Manescu. Despre Corneliu Manescu, evreu-comunist, fost senator FSN 1990-1992, aduce marturie pastorul Richard Wurmbrand, si el evreu-crestin, (marturie) pe care a facut-o la 10 aug.1967 in fata Congrasului SUA, la Comisia "Un-Activities" . Comisia "Un-Activities" a functionat in cadrul Congrsului american intre 1936-1975 si avea ca scop sa dizolve si sa distruga orice activitate subversiva din SUA. Dupa 1950, ca urmare a izbucnirii razboilui rece, aceast comitet avea rolul de a depista si distruge orice activitate comunista pe teritorul SUA.

4). Am ramas blocat cind am auzit la televiziunea germana, la sfirsitul unui congres al SPD ca s-a cantat "Intenationala" asa cum se cinta pe timpul lui Gheorghiul Dej in Romania, si eram obligati si noi sa o cintam la scoala ? NU MI-AM CREZUT URECHILOR ?!

Acestea ar fi foarte pe scurt argumentele mele impotriva social-democratiei, in cazul Romaniei, a Poporului Roman, si a suferintei acestui popor ca urmare a comunismului ce a existat la noi.

Cu stima,
Victor Negara
PARTENERII NOSTRI

Horoscop Septembrie

Horoscop European 2022
Anul Tigrului de Apa
noriel.ro

DscLex Promote
Buletinul Legislativ apare din anul 1998. In acest moment el este cotidian, si are 681 de abonati.
Este momentul sa va abonati si dumneavoastra.
Vreau Abonament
Te-ai Jucat Azi ?
Imagini din Satelit
Meteo la Bucuresti
Meteo in Romania

Copyright 1998-2015 DSC.NET   All rights reserved.